Persoonlijke Lening

Een persoonlijke lening afsluiten biedt u zekerheid. Zekerheid over de hoogte van de rente en de hoogte van de maandlasten. U leent namelijk eenmalig een bedrag en lost dit af in vaste, maandelijkse termijnen binnen een afgesproken periode. Een persoonlijke lening aanvragen is ideaal wanneer u een grote uitgave gaat doen, zoals een nieuwe keuken of badkamer aankopen, want u krijgt het bedrag in één keer op uw rekening gestort.

Een persoonlijke lening afsluiten, wat kost dat?

U betaalt maandelijks rente en aflossing, uw zogenaamde maandtermijn. Met een persoonlijke lening profiteert u van een vaste (lage rente). De hoogte van de rente verandert niet gedurende de looptijd van de lening. Hoeveel rente u betaalt, is afhankelijk van de hoogte van de lening, de looptijd van de lening en uw persoonlijke situatie. Ook uw maandtermijn kan niet hoger of lager worden. De minimale kredietlimiet bedraagt 2500e.

Een persoonlijke lening afsluiten betekent dat u niet voor verrassingen komt te staan. Het verloop van de lening staat vast. Wilt u tussentijds extra aflossen, dan betaalt u hier vaak geen boete over. Door extra af te lossen, wordt de looptijd van de lening uiteraard wel korter. Het opnemen van bedragen die u al heeft afgelost, is niet mogelijk.

Maak vrijblijvend een afspraak of telefonische afspraak

Wilt u graag direct een persoonlijke lening afsluiten of eerst uitgebreid geadviseerd worden voordat u een persoonlijke lening gaat aanvragen? Maak dan vrijblijvend een afspraak bij Upstairs Finance. U kunt ons bereiken via tel. 013 – 300 2309 of  info@krediet.net. U kunt ook direct een offerte aanvragen. Wij begeleiden u graag gedurende het hele traject!

Voordelen Persoonlijke lening:

  • Geen verrassingen.
  • U leent een vast bedrag en betaalt een vaste rente.
  • Duidelijkheid. U weet precies tot wanneer u voor de lening betaalt.

Nadelen Persoonlijke lening:

    • U kunt geen extra geld opnemen.
    • Meestal een hogere rente dan bij een Doorlopend Krediet.
    • U kunt niet kosteloos extra aflossen.

Kredietbescherming

Upstairs Financieringen biedt u meer dan alleen leningen. Ook voor kredietbescherming bent u bij Upstairs Financieringen aan het juiste adres. Met een kredietbeschermer verzekert u het financiële risico van uw lening. Wordt u arbeidsongeschikt of werkloos? Dan keert de verzekeraar maandelijks een bedrag uit waarmee u de maandtermijn van uw lening kan blijven betalen. Komt u te overlijden? Dan keert de verzekeraar éénmalig een bedrag uit waarmee uw nabestaande(n) de lening (gedeeltelijk) af kunnen lossen. Een geruststellend gevoel voor u en uw familie.