Hoe werkt Upstairs Financieringen?

Wat kunt u van Upstairs Financieringen verwachten?

Veel van onze klanten willen liever de kosten van de aanschaf van een nieuwe trap en/of traprenovatie niet in één keer betalen. Upstairs Financieringen biedt u samen met Upstairs.com de mogelijkheid om de aanschaf van uw nieuwe trap en/of traprenovatie in termijnen te betalen. Dit betekent dat u de kosten van de aanschaf van uw nieuwe trap en/of traprenovatie in kleinere delen kunt aflossen en gespreid over een voor u wenselijke periode. U hoeft dus niet langer te sparen of te wachten om uw wens in vervulling te laten gaan. Door onze jarenlange ervaring in het financieren van nieuwe trappen en/of traprenovaties, weten we exact wat nodig is om u te kunnen voorzien van de nodige informatie ten behoeve van uw financiering.

Upstairs Financieringen heeft al vele jaren ervaring met het financieren van een nieuwe trap en traprenovaties. Upstairs Financieringen werkt door het hele land.
Met een lening via Upstairs Financieringen wordt de mogelijkheid geboden om niet eerst lang te hoeven sparen om uw nieuwe trap of traprenovatie aan te kunnen schaffen, waardoor een lang gekoesterde wens op korte termijn nu ineens wel te realiseren is.

Discretie

Upstairs Financieringen werkt uiterst discreet en we beschouwen uw financiering als een zaak tussen u en ons. Discretie staat bij ons hoog in het vaandel. Upstairs.com wordt inhoudelijk niet geïnformeerd over uw financiering. Het door u geleende bedrag wordt op uw rekening overgemaakt. U betaalt uw rekening aan Upstairs.com.

Kwaliteit

Door onze jarenlange ervaringen weten we dat een financiering afsluiten voor de meeste mensen niet alledaags is. Het afsluiten van een financiering is tevens een persoonlijke zaak. Persoonlijke begeleiding en advies gedurende het totale traject, nemen onzekerheid weg en verzekeren u van de beste financiële oplossing.

Upstairs Financieringen garandeert u optimale service tijdens de gehele looptijd van uw financiering. Het houdt namelijk niet op bij het afsluiten van een financiering. Iedereen verkeert in een andere situatie en heeft zijn eigen wensen. Om de voor u beste financiering af te kunnen sluiten, zijn uw persoonlijke situatie en wensen altijd het uitgangspunt bij ons advies. Aan de hand daarvan zoeken wij naar de financiële producten die het beste bij u passen. Speciaal voor u maken wij een analyse van een aantal vergelijkbare alternatieven. Vervolgens doen we u een voorstel op basis van uw wensen en de mogelijkheden.

Wat verwachten wij van u?

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bij de keuze van een geschikt financieel product, willen we graag van alles over uw persoonlijke financiële situatie weten. Het gaat dan om zaken die van belang zijn bij een (mogelijke) overeenkomst tussen u en een financiële dienstverlener.
In de inventarisatiefase nemen we persoonlijk met u uw financiële gegevens door. Dat betekent dat we ons dan verdiepen in de (gezins)situatie van onze cliënten en nagaan welke wensen, doelstellingen en prioriteiten er zijn op het punt van inkomen en vermogen. Uw gegevens worden bij het BKR getoetst.
Als u ook het besluit genomen heeft dat u ook graag gebruik wilt maken van onze kennis en expertise, gaan we graag voor u aan de slag zodat u zich over het financiële aspect van uw cosmetische ingreep geen zorgen hoeft te maken. U kunt zich zodoende zorgeloos en goed voorbereid op de aankoop van uw zonnepanelen richten. Upstairs Financieringen verzorgt het financiële gedeelte. Voor uw beeldvorming; in het kort doorlopen we met u de volgende stappen:

1. Kennismaking en inventarisatie

2. Advies

3. Afronding en uitbetaling