Kwaliteit en Garanties

Kwaliteit en Garanties

Door onze jarenlange ervaring in het bemiddelen in financieringen en het bijbehorende advies, kunnen wij u een aantal garanties en zekerheden geven.

Download hier het Privacybeleid van Financieel Fit
Download hier de Algemene Voorwaarden van Financieel Fit

Discretie

Upstairs Financieringen werkt uiterst discreet en we beschouwen uw financiering als een zaak tussen u en ons. U hoeft bij Upstairs.com niets inhoudelijks over de mogelijke financiering mede te delen. Discretie staat bij ons hoog in het vaandel. Upstairs.com wordt inhoudelijk niet geïnformeerd over uw financiering. Het door u geleende bedrag wordt op uw rekening overgemaakt. U betaalt uw rekening aan Upstairs.com.

Kwaliteit

Door onze jarenlange ervaringen weten we dat een financiering afsluiten voor de meeste mensen niet alledaags is. Het afsluiten van een financiering is tevens een persoonlijke zaak. Persoonlijke begeleiding en advies gedurende het totale traject, nemen onzekerheid weg en verzekeren u van de beste financiële oplossing.

Upstairs Financieringen garandeert u optimale service tijdens de gehele looptijd van uw financiering. Het houdt namelijk niet op bij het afsluiten van een financiering. Iedereen verkeert in een andere situatie en heeft zijn eigen wensen. Om de voor u beste financiering af te kunnen sluiten, zijn uw persoonlijke situatie en wensen altijd het uitgangspunt bij ons advies. Aan de hand daarvan zoeken wij naar de financiële producten die het beste bij u passen. Speciaal voor u maken wij een analyse van een aantal vergelijkbare alternatieven. Vervolgens doen we u een voorstel op basis van uw wensen en de mogelijkheden.