Ervaring

Upstairs Financieringen is als onderdeel van Upstairs.com al vele jaren vertrouwd met het financieren van een nieuwe trap en traprenovaties. Het is dan prettig te weten dat de aanschaf van een nieuwe trap of traprenovatie ook in termijnen terug betaald kan worden door een partner met jarenlange ervaring in het financieren van een nieuwe trap of traprenovatie.

Discretie staat bij ons hoog in het vaandel. U bent ervan verzekerd dat wij uiterst vertrouwelijk met uw financiële gegevens omgaan. Door onze jarenlange ervaringen weten we dat een financiering afsluiten voor de meeste mensen niet alledaags is. Het afsluiten van een financiering is tevens een persoonlijke zaak. Persoonlijke begeleiding en advies gedurende het totale traject, nemen onzekerheid weg en verzekeren u van de beste financiële oplossing. Upstairs Financieringen garandeert u optimale service tijdens de gehele looptijd van uw financiering. Het houdt namelijk niet op bij het afsluiten van een financiering.

Iedereen verkeert in een andere situatie en heeft zijn eigen wensen. Om de voor u beste financiering af te kunnen sluiten, zijn uw persoonlijke situatie en wensen altijd het uitgangspunt bij ons advies. Aan de hand daarvan zoeken wij naar de financiële producten die het beste bij u passen. Speciaal voor u maken wij een analyse van een aantal vergelijkbare alternatieven. Vervolgens doen we u een voorstel op basis van uw wensen en de mogelijkheden.

Upstairs Financieringen is als financieringstak een onderdeel van Financieel Fit, kantoorhoudende te Bergen op Zoom (West Brabant). Financieel Fit is dé onafhankelijke specialist in leningen, advies en in het oversluiten en voordeliger maken van bestaande leningen. Dankzij onze expertise en jarenlange ervaring kunnen wij u als geen ander adviseren bij het voordeliger maken van uw huidige lening(en). U betaalt toch liever ook niet meer dan noodzakelijk?